неделя, 12 февруари 2012 г.

АПЕТИТЕН СВИНСКИ ВРАТ

Това е сътворено от моите деца Инна и Ивайло.Достойни наследници!




Продукти:
1-1 1/2 свински врат цяло парче
200 гр бекон
200 гр топено сирене






За маринатата:                                                                                     
3-4 л.соев сос
2л. зърнеста горчица
2л. майонеза
3 л. мед
1к.ч. вино
4-5 л.олио
чесън,черен пипер,кимион,чубрица
Още:
парче фолио за печене

Начин на приготвяне:

По цялата ширина на месото се правят прорези около3 см дълбоки.Смесват се всички съставки за маринатата и се намазва месото отвсякъде.Оставя се да престои около1 1/2 часа.
Бекона и топеното сирене се нарязват на ивици.Изважда се месото от марината и се слага на фолиото.Във всички прорези се слагат последователно топено сирене и бекон.Залива се със маринатата,загъва се във фолиото и се пече 2 часа.
НАЗДРАВЕ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар