Това е една чудесна рецепта за
оползотворяване на останали по малко колбас, сирене, кашкавал и т.н
.Бърза икономична но и много вкусна.
Продукти:
един студен хляб
около 200-300 гр. салам, бекон,или пушено месо
200-300 гр. кашкавал
може и топено сирене
4-5 скилидки чесън
100 мл. олио
подправки по желание
Хляба се нарязва на филии по дължина и ширина като основата остава
цяла.
Слага с във фолио до половината на хляба. Между получените кубчета
се слага нарязания салам и кашкавал като се редуват.
Скълцания чесън се разбърква с олиото и подправките и се ръси навсякъде върху хляба.
Пече се на 180 градуса за около20-30 мин. или до зачервяване.
Няма коментари:
Публикуване на коментар