понеделник, 6 февруари 2012 г.

ПИЛЕШКИ ПЪРЖОЛИ СЪС СИРЕНА И БИЛКИ

 Продукти:

8 изпечени на скара пържоли
3 сварени картофа
50 гр. синьо сирене
100 гр. сирене
100гр. кашкавал
100 гр. топено сирене                                                                
босилек,чубрица


Приготвяне:


Всички съставки(без пържолите) се рендосват на едрото ренде.
Омесват се с чубрицата и босилека.
Оформят се топчета, разплескват се на питки колкото големината на пържолите.
Предварително опечените пържоли се нареждат в подмазана с олио тава.
Отгоре върху тях се поставят питките от сирената и се запичат на горен реотан на фурната до зачервяване.
Може да се запекат и на парти грила.
Поднесете ги със салата според сезона.









Няма коментари:

Публикуване на коментар