събота, 11 февруари 2012 г.

ЧУШКИ БЮРЕК








Продукти:
7-8 опечени и обелени чушки
100 гр. топено сирене
150 гр. сирене
200гр. бекон или шунка

За паниране:                                                                      
2 яйца
4-5 лъж. брашно
1/2 к.ч/ бира

Начин на приготвяне:

Нарежете сирената и бекона на ивици.Във всяка чушка сложете по парче от двата вида сирене и бекон.
За панировката разбийте яйцата добавете брашното,щипка сол и бирата.Трябва да се получи смес като палачинковата.
Напълнените чушки потапяте в сместа и пържите в загрята мазнина.Изпържените чушки сложете на домакинска хартия да попие излишната мазнина. 
Сервирайте с прясна салата!
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар