четвъртък, 9 февруари 2012 г.

СПЕЦАЛИТЕТ С КРЕНВИРШИ И ИЗВАРА

Това ястие е  взаимствано от сп. "Кулинарен журнал" по рецепта на Сашка Димитрова.
Бързо и вкусно!













Продукти:

4 кренвирша                                                                                        
30 гр. масло
250 гр. извара
3-4 с.л. заквасена сметана
4 яйца
сол
5-6 маслини

Начин на приготвяне:
В тавичка  наредете нарязаните кренвирши на колелца с дебелина 2 см  и ги покрийте с парченца масло.
Печете в умерена фурна 10 мин.


Отделно разбийте яйцата.


Добавете изварата.


Нарежете маслините и ги добавете към сместа


Разбъркайте и залейте върху кренвиршите.





Изпечете още 20 мин.




Сервирайте със салата според сезона.


                                                                                                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар