събота, 11 февруари 2012 г.

АПЕТИТНО ЧЕСНОВО ХЛЕБЧЕ

Това е една чудесна рецепта за
оползотворяване на останали по малко колбас, сирене, кашкавал и т.н
.Бърза икономична  но и много вкусна.

 Продукти:
един студен хляб
около 200-300 гр. салам, бекон,или пушено месо
200-300 гр. кашкавал
може и топено сирене
4-5 скилидки чесън
100 мл. олио
подправки по желание
Хляба се нарязва на филии по дължина и ширина  като основата остава
цяла.
Слага с във фолио до половината на хляба. Между получените кубчета
се слага нарязания салам и кашкавал като се редуват.



Скълцания чесън се разбърква с олиото и подправките  и се ръси навсякъде върху хляба.
Пече се на 180 градуса за около20-30 мин. или до зачервяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар