понеделник, 16 април 2012 г.

РУЛО С ОМЛЕТ И ОЩЕ НЕЩО

Продукти
                                                                                                                           
1 -1.200 кг свинска плешка
сол и черен пипер на вкус
соев сос

Пълнеж

4 яйца
2 стръка пресен лук
магданоз
200 гр шунка или бекон
100гр топено сирене
200 гр гъби
20 гр масло
сол и черен пипер

Приготвяне:

Оформете месото на тънко парче,подходящо за завиване на руло.Подправете го със сол,пипер и соевия сос и го сложете върху лист алуминиево фолио.


Разбийте яйцата и добавете към тях ситно нарязаните пресен лук и магданоз.Изпържете два омлета и ги разпределете върху месото.

Аз разрязах единия и го сложих отстрани. Върху омлета разпределете шунката.


Гъбите изпържете с маслото и ги ги наредете върху шунката.Сложете и топеното сирене до тях.


Завийте рулото колкото се може по стегнато и го оформете с фолиото.Сложете го в тавичка с малко  вода и изпечете на 180 градуса около 2 часа.





Нарежете рулото на филийки и го сервирайте с прясна салата.

ДА ВИ Е СЛАДКО!!!




Няма коментари:

Публикуване на коментар