1 -1.200 кг свинска плешка
сол и черен пипер на вкус
соев сос
Пълнеж
4 яйца
2 стръка пресен лук
магданоз
200 гр шунка или бекон
100гр топено сирене
200 гр гъби
20 гр масло
сол и черен пипер
Приготвяне:
Оформете месото на тънко парче,подходящо за завиване на руло.Подправете го със сол,пипер и соевия сос и го сложете върху лист алуминиево фолио.
Разбийте яйцата и добавете към тях ситно нарязаните пресен лук и магданоз.Изпържете два омлета и ги разпределете върху месото.
Аз разрязах единия и го сложих отстрани. Върху омлета разпределете шунката.
Гъбите изпържете с маслото и ги ги наредете върху шунката.Сложете и топеното сирене до тях.
Завийте рулото колкото се може по стегнато и го оформете с фолиото.Сложете го в тавичка с малко вода и изпечете на 180 градуса около 2 часа.
Нарежете рулото на филийки и го сервирайте с прясна салата.
ДА ВИ Е СЛАДКО!!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар