неделя, 29 март 2015 г.

ВРАТНИ ПЪРЖОЛИ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ В ГЮВЕЧ

Много просто и лесно за приготвяне.Месото е толкова крехко и сочно!


Продукти:

8 вратни пължоли
1 голям стрък праз
2 големи моркова
400гр гъби
200 гр наденица чоризо
2 зеленчукова бульона на МАГИ
250 мл. бира
1/2 к .ч. олио( пържолите ми бяха по тлъсти)
малко сол

Начин на приготвяне:

Нарежете всички зеленчуци и  почнете да редите в гювеча първо морковите после праза след това наредете пържолите,върху тях разпределете нарязаната на жулиени наденица и гъбите. Натрошете бульоните,сипете олиото и бирата .Сложете капака и  във фурната ,включете на 180 * и оставете за 2 часа да се пече.
Добър апетит!



Няма коментари:

Публикуване на коментар