понеделник, 11 март 2013 г.

СВИНСКО "ВИДИН"

Преди няколко години работех вечер ( допълнително) в  ресторант при едни прекрасни млади хора Вили и Влади.
Там научих много неща въпреки че работата ми беше да мия и почиствам.
В менюто имаше  - пиле "ВИДИН" - голяма вкусотия!
Реших да пробвам със свинско ( защото с това разполагах в момента)- ами  - ПОЛУЧИ СЕ  !!!!
Благодаря на Вили и Влади за нещата на които ме научиха!

Продукти:
0.500 гр свинско или пилешко
2 моркова
200 гр гъби
100 гр бекон или шунка
100 гр сладка царевица
100 гр кашкавал
3-4 с. л.соев сос
50 мл. бяло вино
черен пипер
сол
4-5 л. олио

Н ачин на приготвяне:

В тиган загрейте мазнината добавете нарязаното на жулиени месо.Като се позапържи малко добавете виното и соевият сос. Нарежете морковите и бекона  на ленти  а гъбите на едро.
Като поизври виното  ги добавете.Бъркайте по често.Като е почти готово сложете и царевицата.  Сервирайте горещо със настърган кашкавал отгоре.
Забележак: свинското месо трябва да се пържи повече.




1 коментар:

  1. Продукти, които харесвам! Много добро предложение!
    Приятна вечер!

    ОтговорИзтриване