сряда, 3 октомври 2012 г.

БОБ - БЮРЕК В ГЮВЕЧЕ

Вкусно и бързо!Не ви давам точния грамаж на продуктите защото всичко е по ваш избор:)))


Продукти:

сварен боб
чушки
червен лук
домати
кори за баница
колбас или пушено месо
яйца( по желание)
червен пипер,и подправки по желание

Начин на приготвяне:

Изпържете нарязаният лук и чушки добавете смлените или нарязани домати.Добавете червеният пипер, свареният боб и подправките. Пригответе гювечетата като ги намажете с олио и сложете по две кори които да висят от вън.Изсипете малко от бобената смес, наредете от нарязаният колбас или месо и пак от сместа, Най отгоре чукнете по едно яйце( по желание).Завийте с корите.Намажете с малко вода и печете в предварително загрята фурна около 30 мин или до зачервяване.








3 коментара:

  1. Обожавам такива гърнени вкусотии!
    Твоята направо ме залепи за монитора и със сигурност ще си го спретна това ястие.
    Снимките ти са прекрасни!
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Мила Елза, Браво на теб, голяма вкусотия ще да е било и много практично съчетано и хляба и ястието две в едно:) Виждам, че блогчето ти е още младо, скоро ще навърши годинка, а ти не си спирала да готвиш и да радваш читателите си:) Пожелавам от сърце успех да имаш във всяка една насока и при изпълнението на всяка една рецепта, за да можеш да продължаваш да се раздаваш на своите читатели, както до сега и да радваш близките си с хубава храна!

    ОтговорИзтриване
  3. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!! Много мили думи - разчувствахте ме!В този забързан живот,стрес, злоба и напрежение човек все по рядко чува нещо мило и приятно! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!

    ОтговорИзтриване