Продукти
1 питка 500гр.
300гр салам
3 чушки
1 морков
2 глави червен лук
2-3 яйца
100гр.кашкавал
100гр сирене
3-4 лъж.олио
подправки по избор
Начин на приготвяне:
Отрежете капачето на питката и с пръсти издълбайте меката част
.Изпържете в олиото нарязания лук,чушки,салам и морков.Добавете доматеното пюре.Пържете до готовност.
Изсипете готовата смес в питката,чукнете отгоре яйцата.
Сложете в загрята фурна на 180 градуса и печете около 20 мин или докато се изпекат яйцата( аз ги предпочитам рохки).
Настържете кашкавала и го смесете с натрошеното сирене.
Разпределете кашкавала върху питката и печете до разтапянето му.
Чудна рецепта и ще се пробва непременно така да харесвам такива!
ОтговорИзтриванеТвоята е станала невероятна и толкова апетитна!
Благодаря за споделянето и!
Прекрасен ден !
След дълъг работен ден ,( пусто време все не стига)и затова все гледам нещо бързо да приготвя за вечеря.По -засукани неща приготвям когато децата си дойдат от София:))
ОтговорИзтриванеЛека и спокойна вечер!
Елза ,направих я и то не една а 4бр. за три дни, не могат да и се наситят в къщи!!! Безумно вкусна!!!!
ОтговорИзтриванеБЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ПРЕКРАСНАТА РЕЦЕПТА!
Прегръдки и хубава нова седмица!
Удоволствието е изцяло мое! За мен е чест, че такъв кулинар като теб посещава моята скромна страница!БЛАГОДАРЯ!!! Хубав ден!!!
ОтговорИзтриванеМного добра рецепта!Без да съм видяла правих нещо подобно в малки питки, но само със спанак и сирене!Мноого вкусно!Поздрави!
ОтговорИзтриванеЗиче направи голяма реклама като изпълни рецептата ти. И сега съжалявам,че по-рано не съмя видяла. В най-скоро време ще присъства и на нашата трапеза. Даже имам идея да направя индивидуални пълнени питки.
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Преди време правих питката по тази рецепта и до фотосесия не се стигна , защото за отрицателно време беше изядена в пълния и блясък
ОтговорИзтриване