Продукти
6 яйца
1 домат
1 люта чушка ( ако не обичате люто просто я пропуснете)
100-150 гр. колбас.филе ( аз имах 2опечени пилешки пържоли които нарязах на тънки жулиени)
150-200 гр кашкавал
сол
малко олио за намазняване на тигана
Начин на приготвяне
Разбийте яйцата с тел и добавете сол на вкус и нарязаната чушка. В загрят тиган сипете малко мазнина и изсипете яйчената смес. Изпечете омлета от двете страни, за да съм сигурна че няма да се разкъса при обръщане използвам капак с размерите на тигана( 28 см диаметър),запека омлета от едната страна след това слагам капака ,обръщам тигана да падне омлета върху капака и после го връщам обратно да се запече и от другата страна.
Прехвърляме готовият омлет в тавичка в която сме сложили хартия за печене ( за да го извадим по-лесно) ,отгоре нареждаме нарязаното филе ,колбас или каквото предпочитате, върху него наредете шайби от домата. Поръсете с настърганият кашкавал.Сложете в загрята фурна на 180 * като преместите решетката към горния реотан, печете за 10 минути или докато се разтопи кашкавала.
Сипете чаша бира и се насладете на тази обикновена вкусотия!
Суперррр..обожавам твоите ястия приятелко!!!!
ОтговорИзтриванеСилно те прегръщам!!!!
Благодаря ти,миличка ,имам добър учител :)
ИзтриванеЦелувки ама мнооого!!!