понеделник, 14 септември 2015 г.

ПАНИРАН КАШКАВАЛ В КОРИ ЗА БАНИЦА

Приготвен по този начин кашкавала няма опасност от  разтичане  от горе кората е хрупкава .
Бързо и вкусно ястие.

Продукти
2 бр.яйца
4 бр кори за баница. ( ползвах кори Фамилия)
400 гр кашкавал
 Начин на приготвяне.
 Нарязваме корите на правоъгълници (аз разделих всяка кора на две части)
Нарязваме и кашкавала на правоъгълници , завиваме всяко парче в кората като първо загъваме отстрани и после  по дължина на кората.
Панираме в разбитите яйца и пържим в сгорещеното  олио като обръщаме няколко пъти парчетата за да не изгорят.

Сервирайте и се насладете









!


Няма коментари:

Публикуване на коментар