петък, 12 февруари 2021 г.

Шоколадови бонбони

Меки, вкусни с хрупкава сърцевина!




 Продукти за около 25 бонбона 

250 мл.течна сметана 

250 гр черен шоколад 

Бисквити Милка 


Кокосови стърготини или какао за овалване

Начин на приготвяне
Загрейте сметаната до завиране,добавете в нея нарязания шоколад и оставете за 4-5 мин.след което бъркайте до гладка хомогенна смес. Сложете пластично фолио върху ганаша и оставете да престои най - добре за цяла нощ. Шоколадовите  бисквитки  нарежете  всяка на 4 парченца. От стегналия  ганаш загребвате със лъжичка  колкото искате да ви е голям бонбона 
,слагате вътре парченце бисквитка, оформяте и овалвате в кокосови стърготини или какао,аз ползвах стърготините. Слагате в хартиени кошнички и прибирате в хладилник за около 2 часа.  
Да ви е сладко! 

















Няма коментари:

Публикуване на коментар