Меки, вкусни с хрупкава сърцевина!
Продукти за около 25 бонбона
250 мл.течна сметана
250 гр черен шоколад
Бисквити Милка
Кокосови стърготини или какао за овалване
Загрейте сметаната до завиране,добавете в нея нарязания шоколад и оставете за 4-5 мин.след което бъркайте до гладка хомогенна смес. Сложете пластично фолио върху ганаша и оставете да престои най - добре за цяла нощ. Шоколадовите бисквитки нарежете всяка на 4 парченца. От стегналия ганаш загребвате със лъжичка колкото искате да ви е голям бонбона
,слагате вътре парченце бисквитка, оформяте и овалвате в кокосови стърготини или какао,аз ползвах стърготините. Слагате в хартиени кошнички и прибирате в хладилник за около 2 часа.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар