Продукти:
около 300 гр пушен бекон
500 - 600 гр пилешко филе
500-600 гр. свински пържоли без кост
1 домат
4- 5 триъгълничета топено сирене
черен пипер, подправки и сол на вкус
Приготвяне:
В намазнена йенска тавичка се нарежда тънки ивици бекон
.Пилешкото филе се нарязва на тънки пържоли и се слагат по дължина в тавичката.
Отгоре се реди топеното сирене,домата нарязан на колелца.
Слагат се тънко нарязаните свински пържоли,след това пак пилешките
Най отгоре се реди ивици бекон като се загъват с долните парчета бекон.
Слага се фолио и се пече на 200 градуса около час и половина.Преди да го извадите отстранете фолиото и запечете малко без него. Изпеченото руло се обръща в чиния( долното става горно) и се реже на филии. Сервира се с прясна салата
и хубаво червено вино:))))
Няма коментари:
Публикуване на коментар